Omakustannekirja

Omakustanteen tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Print-on-Demand -palvelumme avulla kustannat oman runokokoelmasi, sukutarinasi tai vaikka sukusi perinnereseptit yhdeksi kirjaksi edullisesti ja nopeasti.

Sinä päätät!

Omakustannetta tehdessäsi sinun ei tarvitse lähettää käsikirjoitusta nähtäväksi kirjakustantamoille, sillä vastaat itse kirjasi julkaisusta. Saat itse päättää kirjasi ulkoasun, sidontatavan sekä muut painotekniset ratkaisut.

Voit myydä ja markkinoida kirjaasi valitsemissasi kanavissa tai pitää kirjasi visusti itselläsi. Omakustannekirjasi myynnistä syntyvät tuotot tulevat vähentämättöminä suoraan sinulle. Halutessasi voit laittaa kirjasi myyntiin Opus Liberum -verkkokauppaamme, jossa vierailee päivittäin satoja kävijöitä.

Aloita kirjailijaurasi jo tänään!

Kirjan painaminen

Sinä kirjoitat – me painamme!

Painamme kirjan valmiista käsikirjoituksesta, jossa voi tekstin lisäksi olla mukana myös kuvia ja taulukoita. Teemme lähettämästäsi materiaalista vedoksen, jonka pääset tarkistamaan ennen kirjan painamista. Painamme kirjan vasta, kun olet hyväksynyt vedoksen.

Käsikirjoituksen lähettäminen

Lähetä käsikirjoituksesi meille ensisijaisesti sähköisesti. Mikäli käsikirjoituksessasi on paljon kuvia tai taulukoita, lähetä se meille myös paperitulosteena. Näin voimme olla varmoja, että kuvasi tulostuvat oikein.

Lähetä käsikirjoitus sähköisesti osoitteeseen: info@opusliberum.com

Lähetä paperituloste osoitteeseen:

Oy Nord Print Ab / Opus Liberum
Hämeentie 155 C
00560 HELSINKI

Omakustannekirjan toimitusaika sovitaan erikseen työn alkaessa. Lähetämme valmiit kirjat postitse haluamaasi osoitteeseen.

Aloita kirjailijaurasi jo tänään!

Kirjan julkaiseminen

Autamme kirjasi julkaisun jokaisessa vaiheessa!

Omakustanteinen kirjan julkaisu on huomattavasti nopeampaa ja vaivattomampaa kuin teoksen saaminen kustannusyhtiön julkaisemaksi. Siksi moni päätyykin julkaisemaan kirjansa itse. Omakustannekirja on varmin tapa saada oma teos julkaistuksi juuri sillä aikataululla kuin itse haluat. Suomessa julkaistaan koko ajan yhä enemmän omakustanteita.

Omakustannekirjan markkinointivinkit

Kun julkaiset teoksesi itse, vastaat itse myös kirjasi markkinoinnista. Listasimme alle oman kirjansa markkinoijan tärkeimmät pointit.

1. Tee markkinointisuunnitelma

Ennen kuin aloitat teoksesi markkinointia, tee markkinointisuunnitelma. Listaa suunnitelmaasi ketä tavoittelet, mitä kanavia käytät, millä aikataululla markkinoit ja niin edelleen. Kun sinulla on selkeä suunnitelma, markkinointi pysyy johdonmukaisena ja on helposti toteuttavissa. Hyvin suunniteltu on puoliksi myyty.

2. Aloita ajoissa

Aloita markkinointi jo, kun tiedät kirjasi tulevan julkaisupäivän. Näin voit markkinoida tulevaa kirjaasi ennakkoon ja herättää kiinnostusta tulevissa asiakkaissasi. Halutessasi voit järjestää kirjan julkistamistilaisuuden, jonne voit kutsua aihepiiristä kiinnostuneita tahoja.

3. Ota yhteyttä päättäviin tahoihin

Kun tavoittelet laajaa yleisöä, kirjakauppojen hankinnoista vastaavat ostajat ovat tärkeässä roolissa. He päättävät pääseekö kirjasi levitykseen. Kirjakauppoihin halutaan myyviä teoksia, joten ostajat kiinnittävät huomiota erityisesti kirjasi aiheeseen ja ulkoasuun. Ole ostajiin rohkeasti yhteydessä ja etsi jatkuvasti uusia kontakteja, joiden kautta voit saada kirjasi levitykseen!

Halutessasi voimme auttaa markkinoimaan julkaisuasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää markkinointipaketeistamme